ActWise

Welke service past bij jou?

Overzicht

ActWise is actief binnen de evenementensector en focust zich op event logistics, brand visibility en event-concepten in co-creatie met onze klanten. We doen dit zowel B2B als B2C.

Je kan ons doorheen het jaar terugvinden op evenementen zoals beurzen, festivals en sportwedstrijden maar ook op de diverse verkooppunten van onze klanten. Ons magazijn heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter. Dit biedt ons de mogelijkheid om jouw materialen een veilige plaats te geven. We hechten veel belang aan het onderhoud van deze materialen en dragen hier graag zorg voor.

Je kan beroep doen op ons voor:

Heb je andere vragen of ideeën? We luisteren en helpen je graag verder.

Uitwerken en realiseren van
event-concepten en projectmanagement

Wij vertrekken graag vanuit een overleg met onze klanten. Ook na dit overleg kiezen we voor een productieve samenwerking waarbij de opdrachtgever van dichtbij betrokken blijft. In een volgende fase kunnen wij dan een volledige organisatie in handen nemen. Wij zorgen voor een gedetailleerde voorbereiding en correcte uitvoering. We gaan onze verantwoordelijkheid niet uit de weg en zorgen voor een goed eindresultaat. Daarnaast hechten we ook veel belang aan de afronding van een project, dat kan in de vorm van een uitgebreide debriefing.  

Je kan dus bij ActWise terecht voor zowel de uitwerking van een origineel event-concept als voor een A-Z projectopvolging van een bestaand concept of event. De uitwerking van deze event-concepten kan heel divers zijn. Dit varieert van beursstanden, event-activaties, abonneedagen, sportwedstrijden tot incentives. 

We werken steeds in functie van het beschikbare budget. Op die manier bieden we onze klanten graag een realistische maar originele oplossing.

Publicitaire inkleding en standenbouw
(in- en outdoor)

Wij zorgen er voor dat jouw merk op een event of verkooppunt sterk aanwezig is. Wij hebben dus met andere woorden een goed oog voor jouw visibiliteit. Dit zowel voor tijdelijke als permanente settings. Denk hierbij aan: vlaggen, spandoeken, tent-structuren, mobiele oplossingen, rode lopers, opblaasstructuren, …

Dankzij onze expertise kunnen we je, in functie van het beoogde doel, adviseren in de keuze van geschikte promotiematerialen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van nieuwe materialen.

Ook in standenbouw zijn we thuis. Dit kan variëren van het ontwerp, de productie tot de eigenlijke op- en afbouw. We luisteren hierin graag naar de noden en doelstellingen van onze klanten. We ontwerpen en bouwen zowel kleine als grote standen voor diverse beurzen in België, Nederland en Luxemburg.

Warehousing, handling
en logistieke ondersteuning

In ons magazijn stockeren we (event)materialen van onze klanten. Dit kan zowel op korte als lange termijn. Onze service beperkt zich niet enkel tot de stockage zelf, maar gaat een stuk verder dan dat. Denk maar aan het onderhoud van de materialen en kleine herstellingen. Ook het samenstellen van bijvoorbeeld goodiebags behoort tot de mogelijkheden.

Op deze manier kunnen we onze klanten ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. We zorgen er voor dat onze klanten steeds een zicht hebben op hun stock en voorraad zodat er kort op de bal gespeeld kan worden. We vinden het belangrijk om hierover duidelijk en correct te communiceren.

Ook transporten kan je zonder zorgen aan ons toevertrouwen. We beschikken over een eigen wagenpark om diverse transporten veilig en snel te kunnen uitvoeren en werken daarnaast samen met betrouwbare transportpartners.

Wij bieden individuele oplossingen aan

Benieuwd hoe wij jou kunnen verder helpen?